• Elina Kaukoluoto

Winter vacay

Heippa piiitkästä aikaa. 🤩


Yritän nyt kevään aikana vähän tsempata tämän blogiharrastukseni kanssa ja postata enemmän. Uudistin uuden vuoden kunniaksi hieman sivujakin, mitäs oot mieltä? 😝 en ole tekniikan ihmelapsi, mutta tein parhaani. 🤓


Ollut matkustelunkin puolesta aika hiljainen talvi. Käytiin Lontoossa pyörähtämässä marraskuussa, mutta muutoin olemme valitettavasti pysyneet kotona. Talvilomaa on odotettu kuin kuuta nousevaa ja vihdoin se alkaa lähestyä. Lontoosta voisin tehdä myöskin postauksen, meillä oli nimittäin superihana miniloma siellä. Reissu oli meille kolmas Lontoossa ja kulttuuria sekä tekemistä siellä nyt riittää loputtomiin.

Mutta nyt voisin kuitenkin avata tuota tulevaa talvilomareissuamme.


Olemme nimittäin lähdössä kahdeksi viikoksi Thaimaan ja Malesian lämpöön. Tähän reissuun päädyimme suorien lentojen houkutuksesta, vaikka alun perin haaveilinkin lomasta Filippiineillä. Filippiineille, lomapaikkaan, jonne olisin halunnut, olisi joutunut lentämään kahdella välilaskulla. Lennot olivat myös melko hintavia.


Sitten puntaroin vielä Dominikaanisen Tasavallan ja tämän Aasian reissun välillä. Mutta koska kyllästyn nopeasti hotellialueella makaamiseen ja rajoitettuun liikkumiseen, niin Dominikaaninen ei kuulosta hyvältä idealta kahdeksi viikoksi. Tämän lisäksi myös hinta ratkaisi, sillä tämä tulee olemaan vähän tällainen budjettimatka muutenkin. Enkä voi kieltää, etteikö olisi ikävä Thaimaan lämmön lisäksi jalkahierontaa, huuruista Changia ja Pad Thaita.


Joten Aasiaan taas tiemme käy.


Lennämme suorilla Finskin lennoilla Krabille. Krabilla yövymme kaksi yötä Ao Nangilla, josta matkamme jatkuu vesiteitse Ko Lipen saarelle. Salainen matkamentorini ehdotti minulle tuota ihanan näköistä pikkusaarta, jonka maaperällä tulemme viettämään viisi yötä. Tuo venematka Krabilta kestää noin neljä tuntia ja mielenkiintoisen siitä tekee se, ettei Ko Lipellä ole kunnon satamaa. Ko Lipen edustalla pikaveneestä joudumme siis hyppäämään laukkuinemme pitkähäntäveneeseen, joka sitten kuljettaa meidät kuivalle maalle. Ko Lipeltä matkamme jatkuu veneellä Malesian puolelle, lomasaari Langkawille. Vietämme Langkawilla myöskin viisi yötä. Langkawilta palaamme takaisin Thaimaan puolelle, Koh Lantalle. Vietämme Lantalla kaksi viimeistä yötä.


Tältä lomalta odotan aurinkoa, makoilua, kuvankauniita maisemia ja tottakai ihanaa ruokaa ja juomaa. Tätä kaikkea tietysti mitä parhaimmassa matkaseurassa. ☀️🌺🥥


Tätä matkaa varatessa huomasin muuten, ettei luottosivustollani hotels.com:ssa ollut enää parhaita hotelleja ja hintoja, turvauduin pääasiassa Booking.comiin tällä kertaa. Ja vaikka kaikilla sivustoilla onkin parhaan hinnan takuu, niin en jaksa nähdä vaivaa 😅 Mielestäni Bookingissa on aina ollut paremmat kuvat ja kuvaukset hotelleista muutenkin, olen käyttänyt sitä aina tutkimiseen. Katsotaan kuinka hotellien kanssa tällä kertaa käy.Pari viikkoa niin pääsemme lämpimään, ihanaaaaa 😍


Oletko sinä käynyt Ko Lipellä?? Vinkkejä otetaan nimittäin vastaan - muistakin kohteista, mutta erityisesti tuo Ko Lipe.


Kerron sitten löydämmekö taas uusia lempparikohteita - kenties 😌


Kivaa helmikuuta, pus! -E


#matkasuunnitelmia #loma #thaimaa #langkawi #talviloma