• Elina Kaukoluoto

. : * 2 0 1 9 * : .

Updated: Sep 1, 2020

Uusi vuosi 2019 on alkanut. Minä vietin vuodenvaihteen sorvin ääressä. Ja tuo sorvi sijaitsi tänä vuonna Madeiralla. Juhlistimme uutta vuotta illallisella. Ja Funchalin ilotulitukset – VAU!

Joka tapauksessa, vaikka töissä olinkin, ei uuden vuoden lupauksilta luimisteltu. Kuulin jo ajat sitten sen kysymyksen (keneltäkäs muulta kuin ystävältäni Liisalta) – ”Mitkä ovat uuden vuoden lupauksesi?”. En ole tainnut vuosiin luvata mitään. Tässä siis oikein pohdinnan paikka.

Okei, ensimmäisenä pikku tunnustus. Olen vuoden 2018 aikana alkanut mussuttamaan kaiken näköisiä herkkuja. Pikkukekseistä karkkiin. Ja limuja olen juonut aivan päättömästi… ennen kuin hammaspeikko tulee kylään, niin tämän olisi kyllä syytä muuttua...

Tämä saattaa myös kuulostaa hassulta niille, jotka meidät tuntevat, mutta matkustelua haluaisin lisätä vuonna 2019. Nyt syksyn aikana emme juurikaan matkustelleet ja se on meille epätyypillistä. Olen ollut niin kiireinen koulun ja työn kanssa, etten ole ehtinyt edes haaveilla matkailusta. Tähän tulkoot siis muutos. Lisää haaveilua ja haaveiden toteuttamista.

Tästä pääsemmekin aasinsiltaa pitkin siihen, että säästökuurille myös joutaisimme. Haluaisin säästää unelmiemme lomaa varten…en vielä tosin tiedä millainen se on. Onko muita hulluja, jotka nauttivat säästämisestä?? 😊

Kissan olisi alku vuoden perusteella joutunut laittamaan dieetille, mutta hän on alkanut itse aktiivisemmaksi leikkijäksi ja alkaa taas muistuttaa itseään. Kissalle siis lisää leluja taas uudelle vuodelle.

Uskon, että vuodesta 2019 tulee mahtava! Mitä lupauksia sinulla on?

#travel #dream #dowhatmakesyouhappy #happynewyear

Kuvina muistoja vuodelta 2018.

Upeaa Uutta Vuotta! puss!

0 comments